Is jouw private leaseauto klaar voor de reis?

privatelease.comdonderdag 13 juli 2017

De vakanties zijn begonnen. Grote kans dat jouw kofferbak al vol ligt met vakantiespullen. De tent is getest, de luchtbedden kunnen weer opgepompt worden en je hebt de typisch Hollandse boodschappen ingepakt. Maar is jouw auto ook klaar voor de grote reis?

Goed voorbereid op weg

Heb je aan alles gedacht, maar wil je ook voorkomen dat je ineens met pech langs de kant van de weg staat? Bereid jouw private leaseauto zo goed mogelijk voor!

  1. Is de koelvloeistof goed bijgevuld?
  2. Controleer of het oliepeil voldoende is.
  3. Heb je een trekhaak? Controleer of de aansluiting goed zit!
  4. Zijn de banden op de juiste spanning? Geen versleten banden op vakantie! Wist je namelijk dat een te lage profieldiepte een bekeuring kan opleveren?
  5. Vervang eventueel de ruitenwissers als deze strepen veroorzaken op jouw ruit.
  6. Kijk ook goed na of jouw ruiten geen sterretjes of barsten hebben.

Onderhoud

Het kan zijn dat jouw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, maar dat je dit uitstelt tot na de vakantie. Maar een onderhoudsbeurt hoeft jou helemaal geen moeite te kosten! Bel ons op telefoonnummer 030 698 38 20 en wij verbinden jou gelijk door met de juiste afdeling. Samen met onze partner kan jij dan een gunstige datum afspreken.

Jouw auto wordt opgehaald en thuisgebracht. Na de onderhoudsbeurt wordt de auto ook nog eens schoongemaakt. Zo ga je goed voorbereid op vakantie en kom je niet voor nare verrassingen te staan.

Unlock the summer!