Vraag

Kan ik ook een occasion private leasen?

Wat is een occasion (of jong gebruikte) private leaseauto eigenlijk?

Een occasion van privatelease.com heeft al een trotse berijder gehad en verkeert nog in uitstekende staat. Alleen de beste modellen selecteren wij voor een tweede ronde. Er is hooguit één of twee jaar mee gereden en is klaar voor een volgende berijder. Hierdoor is de auto voordelig en lekker snel inzetbaar! 

Het grote voordeel van tweedehands private leasen is dat je de eventuele ‘onzekerheid’ die komt kijken bij de aanschaf van een tweedehands auto, afdekt met een private leasecontract, inclusief verzekeringen, onderhoud en reparatie. Bovendien heb je geen zorgen over de inruilwaarde.  Bijkomende voordelen zijn dat de auto zeer snel geleverd kan worden en dat we een haal- en brengservice bieden bij onderhoud.

Wil jij sneller dan snel de weg op? Kies dan voor een van onze occasion private leaseauto's! Bij privatelease.com al vanaf €216,*- per maand, 

*op basis van 12 maanden, 12.000 km per jaar, inclusief BTW, exclusief brandstof

Snel leverbaar

Wij bieden jou de mogelijkheid om een occasion te private leasen. Onze occasion private leaseauto's staan op voorraad en zijn daardoor extra snel leverbaar. Stuur ons een bericht of bel ons zodat we samen kunnen kijken welke occasion private leaseauto op jou staat te wachten!

Geen gedoe, gewoon lekker rijden!

Onze occasion private leaseauto's verkeren in zeer goede staat. Er zijn geen mankementen waardoor de auto's nog steeds gloednieuw aanvoelen. Wel kan het zijn dat er lichte gebruikerssporen op de auto zit. Dit is gedocumenteerd en heeft dan ook geen enkele gevolgen voor jou!

Geen gedoe, gewoon lekker rijden!

Ons aanbod

Ons aanbod van occasion private leaseauto's bestaat uit A-, B- en C-klasse auto's met looptijden vanaf 12 maanden*. Het aanbod verandert voortdurend dus mail of bel ons snel zodat we samen kunnen kijken welke auto het beste bij jou past!

*looptijden kunnen per model verschillen

Ons aanbod

Ik heb interesse!

Leuk! Stuur ons een bericht en wij nemen snel telefonisch contact met je op om de mogelijkheden door te nemen. Neem in het bericht onderstaande punten op zodat wij gericht voor jou aan de slag kunnen!

  • Jouw voor- en achternaam
  • Een telefoonnummer, dag en tijdstip tijdens kantooruren waarop wij jou het beste kunnen bereiken
  • De klasse auto die je zoekt

Natuurlijk kan je zelf ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!

Unlock new ways!