Het laatste nieuws van privatelease.com

6 april 2020

Maatregelen COVID 19 (Coronavirus)

In het kader van de wereldwijde epidemie van het Coronavirus volgt Terberg Business Lease Group de richtlijnen van het RIVM en neemt zij de noodzakelijke maatregelen om zowel de gezondheid van haar medewerkers, klanten, relaties en leveranciers alsook de bedrijfscontinuïteit te beschermen.

Lees meer
8 oktober 2018

Private lease - Op autovakantie met kinderen 13 tips

Op eigen tempo de wereld ontdekken. Heerlijk toch? Zelf bepalen hoe laat je vertrekt, hoeveel bagage je meeneemt, welke route je neemt en hoe lang je onderweg bent. Lekker met de auto op vakantie! Er zijn mensen die een rugzakje meenemen, op pad gaan en wel zien hoe alles loopt. Met kinderen kun je dit natuurlijk niet doen. Je wilt dan zo goed mogelijk voorbereid zijn! Wil of ga je op autovakantie met kinderen? Lees dan eerst onze 13 tips!

Lees meer
7 augustus 2018

Private lease - Deel jouw private leaseauto en verdien je kosten terug

Wil jij je autokosten terugverdienen, minder verspillen of misschien wel iemand helpen? Deel jouw private leaseauto of verhuur deze! Auto’s staan namelijk gemiddeld 23 uur per dag stil en dat vinden wij zonde. Om zoveel mogelijk mensen mobiel te houden, mag je jouw Privatelease.com-auto delen en verhuren. Door je private leaseauto te verhuren op de momenten dat jij het niet nodig hebt, kan je al snel zo’n 1.000 euro per jaar bijverdienen!

Lees meer
5 april 2018

Private lease - 10 tips voor veilig autorijden

Autorijden vraagt om tijd en aandacht, ook als je een ervaren weggebruiker bent. Schade aan je auto of een ongeluk waar je zelf bij bent betrokken wil je voorkomen. Vooral wanneer je dit ongeval ook echt had kunnen voorkomen. Met deze 10 tips voor autorijden zorg je voor veiligheid in de auto en onderweg.

Lees meer