Terug naar het overzicht

Hoera! Privatelease.com wordt twee jaar!

16 juni 2017

Grote kans dat je ook steeds meer hoort over privé leasen. In twee jaar tijd zijn er namelijk 70.000 private leasecontracten afgesloten in Nederland. In juli 2015 dook er ineens een nieuwe speler op in de markt: privatelease.com!

Unieke benadering

In 2015 waren er al enkele spelers op de private leasemarkt. Waarom besloot Business Lease om privatelease.com op te richten?

Het anders doen dan anderen was vanaf het begin een belangrijke factor. Juist de aandacht vestigen op de persoonlijke situatie van een klant op een toegankelijke manier, in plaats van puur een autoaanbod was een unieke benadering binnen de private leasemarkt. En nog steeds vinden we dat dit ons een sterke speler in de markt maakt.

Groei

Met twee man sterk zijn wij in juli 2015 gestart met privatelease.com. Hoe onze dagen eruitzagen? Pizza-avonden met een paar man, veel improviseren en het bijhouden van onze eerste klanten in Excel.

De groei was na de start niet te houden, en in twee jaar tijd is privatelease.com uitgegroeid tot één van de top 5-spelers in Nederland, met mooie cijfers om dit te onderbouwen.

Waar ligt onze kracht?

Waarom wij in twee jaar al 3.000 klanten hebben mogen verwelkomen en helpen? Wij geloven in volledige focus op de klant. Daarom is feedback van onze klanten essentieel voor onze groei. Wij zijn altijd eerlijk en transparant over onze producten en werkwijze.

Sinds 2015 unlocking new ways. En we zijn niet van plan om daar mee op te houden. Doe jij met ons mee?

Delen via