Terug naar het overzicht

Toyota Auris: ontworpen om op te vallen

12 januari 2018

Let op! Het specifieke model uit onderstaande blog wordt niet meer aangeboden. Benieuwd naar de modellen waar je wel uit kunt kiezen? Neem dan contact met ons op of bekijk het aanbod!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018? Misschien ga je wel verhuizen, is het tijd voor de volgende stap in je carrière of overweeg je gezinsuitbreiding. Grote kans dat je dan toe bent aan een nieuwe auto met meer stijl, ruimte, plezier en veiligheid. Maak nu kennis met een van de grootste eyecatchers van Toyota: De Toyota Auris.

Aangeboden in twee modellen door privatelease.com: nieuw en ‘jong gebruikt’. Met een fris en aantrekkelijk design maakt de auto bij de eerste kennismaking direct een goede indruk. Tijd om hier eens wat dieper in te duiken!

Toyota Auris

Het gevoel van ruimte

Toyota streeft ernaar om elke rit zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is de Toyota Auris uitgerust met comfortabele stoelen en is het interieur afgewerkt met hoogwaardige materialen. Hierdoor voel je je direct op je gemak! Met het Easy Flat systeem klap je in een handomdraai de stoelen neer, terwijl de talloze opbergmogelijkheden de Toyota Auris uitermate praktisch maken.

Zoveel extra’s

  • Parkeercamera en navigatie
  • Panorama dak
  • Metallic lak (standaard, zonder meerprijs)
  • Lichtmetalen velgen
  • Makkelijk, ruim, veilig en comfortabel

Daarnaast beschikt de Toyota Auris standaard over veel meer innovatieve veiligheidsvoorzieningen!

Toyota Auris

Ontworpen om op te vallen

Met een fris en aantrekkelijk design valt de Toyota Auris direct op. Het zelfverzekerde design heeft sportieve flair en weerspiegelt het rijplezier dat je met elke rit beleeft. In het interieur ligt de focus bij de bestuurder met een innovatief dashboard dat gebruiksvriendelijke functionaliteiten combineert met een stijlvol design.

Ben je overtuigd? Je kan bij privatelease.com de Toyota Auris al private leasen voor slechts 349 euro per maand. Wil je nog meer besparen? Dat kan, want wij bieden namelijk ook jong gebruikte private lease auto’s aan. Ga je voor een gebruikte Toyota Auris dan is het maandtarief met een looptijd van 12 maanden en 10.000 kilometer per jaar nagenoeg gelijk aan het maandtarief van een nieuwe Toyota Auris met een looptijd van 36 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Vraag nu jouw Toyota Auris aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Delen via