De mensen achter privatelease.com

Private leasen met een persoonlijk tintje

Waar moet je precies op letten als je wilt gaan private leasen? Wij helpen je graag met alle vragen die je hebt! Tijdens een telefoongesprek geven we jou persoonlijk advies over het beste pakket, volledig toegespitst op jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel en zonder zorgen de weg op gaat. Maar wie zijn ‘wij’? De mensen die dit elke dag met veel plezier voor elkaar krijgen? Ontmoet het team van privatelease.com! Unlock new ways.

Meer weten over ons als organisatie? Lees hier dan meer over ons!

Ik ben Jeroen, Manager Private Mobility bij privatelease.com. Ik heb vanaf april 2015 mogen meewerken aan de bouw van privatelease.com waarbij we op 1 juli 2015 met z’n tweeën zijn gestart. Met trots kijk ik naar de afgelopen anderhalf jaar waarin privatelease.com is gegroeid naar een heus team met acht personen en een vloot van tweeduizend auto’s. ‘Can do’ is ons motto en de jonge, dynamische omgeving is inspirerend om in te werken; het net iets anders, leuker, beter of slimmer doen dan de rest is waardoor ik elke dag met plezier aan het bouwen ben.

Mijn droomauto? De Porsche 993!

Sinds eind 2016 geef ik leiding aan het jonge en enthousiaste team van privatelease.com. Elke dag start ik met volle energie, door de continue positieve dynamiek binnen de groep. De hoge mate van energie om voor de klant klaar te staan is bij iedereen dagelijks aanwezig. Juist het feit dat het bij ons draait om service en niet om de auto zelf, maakt privatelease.com een unieke naam in de branche. Wat ik doe naast mijn werk? Ik beoefen waterpolo en houd van een feestje op zijn tijd. 

Mijn droomauto? De Porsche Panamera!

Als commercieel directeur van privatelease.com werk ik samen met een heel enthousiast, jong en vooral klantgericht team. Samen beleven we veel lol aan de zaken zo goed mogelijk regelen voor onze klanten. Het leukst aan private leasen, een nieuwe vorm in de markt, is de manier van denken over mobiliteit. Door deze nieuwe denkwijze verandert de gehele branche.

Mijn droomauto? De Jeep Wrangler!

Ik ben Denise en sinds november 2017 projectleider bij privatelease.com. Hiervoor heb ik al enige ervaring opgedaan in de zakelijke leasebranche. De private leasemarkt is erg dynamisch waardoor ik continue druk ben met meerdere projecten tegelijk. Super leuk deze afwisseling en uitdaging. Mijn favoriete sport is volleybal. Daarnaast vind ik gezelligheid en goed gezelschap altijd fijn.

Mijn droomauto? De Range Rover Sport!

Unlock new ways! Het nét iets anders kunnen doen dan anderen en de leuke, enthousiaste collega's bij privatelease.com zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast is het ontzettend leuk om te werken bij een organisatie die staat voor persoonlijke service en de klant écht centraal stelt!

Mijn droomauto? De Bentley Continental GT!

Sinds 2016 ben ik werkzaam als salesmedewerker binnendienst. Wat ik zo leuk vind aan deze baan? Het contact wat ik met de klanten heb. Ik ben blij als ik de klanten blij kan maken. Daarom kijk ik samen met jou naar de beste private leasemogelijkheid die past in jouw situatie. Waar ik in mijn vrije tijd vrolijk van word? Cliché, maar ik heb een zwak voor schoenen! Verder ga ik graag op stap met vrienden, sport ik en geniet ik van een weekje (aprés)skiën. 

Mijn droomauto? De Range Rover Vogue!

Ik ben Milou en ben 25 jaar. Sinds 2017 ben ik werkzaam als salesmedewerker binnendienst bij privatelease.com. Mijn interesse in auto’s en sociale studieachtergrond zorgen ervoor dat ik onze klanten optimaal van dienst kan zijn! De goede samenwerking binnen het team geeft mij een voldoening en zorgt ervoor dat ik met plezier op mijn werk zit. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te eten met een goed glas wijn en gezelligheid!

Mijn droomauto? De Audi RS6!

Hi! Ik ben Manon, een spontane en gekke meid van 21. Sinds 2016 werkzaam bij privatelease.com als salesmedewerker binnendienst, waar ik tot op heden met heel veel plezier werk. Dit omdat ik contact heb met heel veel leuke klanten! Ik vind het leuk om mensen blij te maken en haal daar veel energie uit! Daarnaast hou ik van dansen en zingen en geniet met volle teugen van het leven. Mijn motto is: ‘’Only dead fish go with the flow’’.

Mijn droomauto? De Dodge Ram!

Samen met privatelease.com op weg naar Tokyo 2020!

Op weg naar Tokyo 2020! Maar dit doe ik niet alleen. Samen met privatelease.com bewandelen we nieuwe paden. Waar wij elkaar hebben gevonden? Het teamgevoel wat ik met Alexander heb, zie ik terug bij het team van privatelease.com. Samen bergen kunnen verzetten met veel energie en enthousiasme is iets waar ik mij in kan vinden. Unlocking new ways together doe je door elke dag met focus en commitment jouw doelen te stellen.

Mijn droomauto? De Audi R8!