Onze partners

Als private leasemaatschappij staan wij niet alleen. We hebben de handen ineengeslagen met verschillende partners. Zo kunnen wij jou het beste aanbod in de markt bieden, dragen wij bij aan de maatschappij en proberen we mobiel zijn en blijven, voor jou zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken!

Met wie werken wij samen voor het beste aanbod?

Groepsveiling.nl
Groepsveiling.nl privatelease.comGroepsveiling.nl is een onafhankelijk platform waar diverse leveranciers tegen elkaar opbieden. Zo komt altijd het beste aanbod in de markt naar voren.

Wij zijn trots, want wij komen regelmatig als een van de beste uit de bus.

Met wie werken wij samen voor een meer duurzame maatschappij?

SnappCar
SnappCar privatelease.comSnappCar is een autodeelplatform waar jij jouw auto kunt verhuren aan anderen. Via SnappCar stimuleer je niet alleen de deeleconomie, maar draag je ook bij aan slimmer autogebruik.

Leuk extraatje? Je verdient er ook nog eens geld mee!

We lopen voorop, komen met vernieuwingen en zijn zuinig op de aarde. Daarom slaan wij de handen ineen met partners die dezelfde normen en waarden hebben.

privatelease.com

 

Met wie werken wij samen voor een makkelijk en veilig proces?

Keurmerk Private Lease
Keurmerk Private Lease privatelease.comHet Keurmerk Private Lease is in het leven geroepen in samenwerking met de Consumentenbond. Met het keurmerk word jij, als consument beschermt.

Je weet daardoor altijd waar jij aan toe bent!

EDR Credit Services
EDR Credit Services privatelease.comEDR Credit Services verzorgt voor ons de krediettoetsing die je tijdens jouw aanvraag doorloopt.

Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat je veilig en onbezorgd kunt privé leasen.