Onze partners

Als leasemaatschappij staan wij niet alleen. We hebben de handen ineen geslagen met diverse partners. Zo kunnen wij jou het beste aanbod in de markt bieden, verbeteren we de maatschappij en proberen we altijd het aanvragen van een privatelease.com-auto zo makkelijk en veilig mogelijk te maken.

Met wie werken wij samen voor het beste aanbod?

Groepsveiling.nl
Groepsveiling.nl privatelease.comGroepsveiling.nl is een onafhankelijk platform waar diverse leveranciers tegen elkaar opbieden. Zo komt altijd het beste aanbod in de markt naar voren. Wij zijn trots, want onze Kia Picanto, Fiat 500, Volkswagen Polo, Opel Astra Sports Tourer en Mercedes Benz A180 staan nu met de meest scherpe prijs op Groepsveiling.nl!

Met wie werken wij samen voor een meer duurzame maatschappij?

SnappCar
SnappCar privatelease.comSnappCar is een autodeelplatform waar je jouw auto kunt verhuren aan anderen. Via SnappCar stimuleer je niet alleen de deeleconomie, maar draag je ook bij aan slimmer autogebruik. Je geniet ook nog eens van een extra zakcentje!

ParkFlyRent

parkflyrent privatelease.comVia ParkFlyRent parkeer jij gratis jouw auto op Schiphol en Eindhoven Airport. Parkeer je jouw auto bij de luchthaven, dan wordt jouw auto tijdens jouw vakantie verhuurd. De opbrengsten van de verhuur? Die mag jij in ontvangst nemen! En dat niet alleen, jouw auto staat ook nog eens gewassen en gestofzuigd op je te wachten.

We lopen voorop, komen met vernieuwingen en zijn zuinig op de aarde. Daarom slaan wij de handen ineen met partners die dezelfde normen en waarden hebben.

privatelease.com

 

Met wie werken wij samen voor een makkelijk en veilig proces?

Keurmerk Private Lease
Keurmerk Private Lease privatelease.comHet Keurmerk Private Lease is in het leven geroepen in samenwerking met de Consumentenbond. De consument wordt met het keurmerk beschermt en weet daardoor altijd waar hij of zij aan toe is.

EDR Credit Services
EDR Credit Services privatelease.comEDR Credit Services verzorgt voor ons de kredietacceptatie die je tijdens een aanvraag doorloopt. Hierdoor weet jij dat je veilig en onbezorgd kunt private leasen.