In de schijnwerpers

Bij privatelease.com bieden wij comfortabele en zuinige auto's aan. Maar wat past nou het best in jouw situatie? We helpen je graag door een aantal modellen uit te lichten. Heb je vragen over ons aanbod of private lease in het algemeen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Perfect voor in de stad - Citroën DS3 So Chic

Op zoek naar een Citroën DS3 private lease? Op privatelease.com vind je deze wendbare stadsauto van Franse makelij waarmee het vinden van een parkeerplek een fluitje van een cent is. Rijden in de stad kan een uitdaging zijn door drukke wegen, smalle straatjes en scherpe bochten. Maar met de DS3 doe je het met het grootste gemak. Een echte auto om het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het kan zelfs nog makkelijker: een Citroën DS3 private lease is via privatelease.com in 3 stappen geregeld!

242,- p/m Vraag nu jouw DS3 So Chic aan! Op basis van 5.000 km/jr, 60 maanden, inclusief BTW
Citroën DS3 private lease
Bewezen kwaliteit voor een mooie prijs - Volkswagen Golf

Verschillende uitvoeringen van de Volkswagen Golf sieren al vele jaren onze wegen. Een gloednieuwe Golf aanschaffen is echter best prijzig. Precies daarom is private leasen in het leven geroepen. Via privatelease.com kun je een nieuwe Volkswagen Golf private leasen voor een vast maandtarief en geniet je van alle voordelen van private lease. Wegenbelasting, verzekering, afschrijvingen en pechhulp, zijn geen dingen waar je bij na hoeft te denken wanneer je een Volkswagen Golf private leaset. Alle kosten (op brandstofkosten na) zitten inbegrepen in het vaste maandbedrag. Geen wonder dat steeds meer mensen een Volkswagen Golf private leasen!

326,- p/m Vraag nu jouw Golf aan! Op basis van 5.000 km/jr, 60 maanden, inclusief BTW
Volkswagen Golf private lease
Voor het hele gezin - Opel Astra Station

De Opel Astra is een van de meest geliefde modellen van de Duitse autofabrikant. Dankzij het brandstof besparende Start & Stop-systeem is de Astra niet alleen zuinig, maar heeft deze ook een uitzonderlijk lage CO2-uitstoot. Goed voor de portemonnee én het milieu. Zeer geschikt voor de hele familie!

353,- p/m Vraag nu jouw Astra aan! Op basis van 12.000 km/jr, 36 maanden, inclusief BTW
Opel Astra private lease
Wat zeggen onze klanten?

Privatelease.com klanten aan het woord!

Jouw droomauto hierboven niet gevonden? Ga dan snel naar onze aanbodpagina en bekijk onze andere modellen!

Wat zeggen onze klanten?