In de schijnwerpers

Bij privatelease.com bieden wij comfortabele en zuinige auto's aan. Maar wat past nou het best in jouw situatie? We helpen je graag door een aantal modellen uit te lichten. Heb je vragen over ons aanbod of private lease in het algemeen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Perfect voor in de stad - Citroën DS3 So Chic

Op zoek naar een Citroën DS3 private lease? Op privatelease.com vind je deze wendbare stadsauto van Franse makelij waarmee het vinden van een parkeerplek een fluitje van een cent is. Rijden in de stad kan een uitdaging zijn door drukke wegen, smalle straatjes en scherpe bochten. Maar met de DS3 doe je het met het grootste gemak. Een echte auto om het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het kan zelfs nog makkelijker: een Citroën DS3 private lease is via privatelease.com in 3 stappen geregeld!

Perfect voor in de stad - Citroën DS3 So Chic
Sportief en dynamisch - Fiat 500S

Net wat sportiever die bochten door en toch genieten van een heel scherp maandtarief? Dan zit je met de Fiat 500S goed! Zeer voordelig geniet je onder andere van een sportief ingesteld onderstel en standaard sportstoelen.

289,- p/m Vraag nu jouw 500S aan! Op basis van 12.000 km/jr, 36 maanden, inclusief BTW
Fiat 500S
Voor het hele gezin - Toyota Auris Tourer Sport

Zeer rijk uitgerust. Dat is de Toyota Auris Tourer Sport. Deze hybride biedt alle ruimte die je zoekt en ziet er prachtig uit dankzij de gewaagde en dynamische styling. Naast de rijke uitrusting en prachtige styling heeft deze auto ook nog eens een geringe schadelijke uitstoot. Daar hebben we allemaal wat aan!

349,- p/m Vraag nu jouw Auris aan! Op basis van 5.000 km/jr, 48 maanden, inclusief BTW
Toyota Auris Tourer Sport 1.8 Hybrid Trend jong gebruikt
Wat zeggen onze klanten?

Privatelease.com klanten aan het woord!

Jouw droomauto hierboven niet gevonden? Ga dan snel naar onze aanbodpagina en bekijk onze andere modellen!

Wat zeggen onze klanten?