Fiat 500 Private Lease Actie

Bekijk de deals

Privatelease.com & Justlease gaan samenwerken en jij profiteert!

We bundelen onze krachten om nog beter in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen en producten en diensten te ontwikkelen die jouw leven gemakkelijker maken. Om je direct te laten profiteren hebben wij tijdelijk een speciale Fiat 500 private lease actie!

Privatelease.com is onderdeel van moederbedrijf Business Lease dat recent een fusie is aangegaan met Terberg Leasing, waar Justlease onderdeel van is. Met de fusie heten we als groep Terberg Business Lease Groep: aangenaam om kennis te maken!

Meer slagkracht + schaal = de beste prijs voor jou

Door de fusie ontstaat meer slagkracht en schaalvergroting. Daarmee kunnen we producten en diensten blijven ontwikkelen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften en altijd voor de allerbeste prijs. Comfortabel onderweg en nog steeds een blije portemonnee dus.

De beste keuze voor jou

Voor ons ben jij belangrijk en we zouden Privatelease.com niet zijn als we niet direct aan de slag zijn gegaan met nieuwe diensten waarvan we overtuigd zijn dat ze het leven van onze klanten nog gemakkelijker, flexibeler en mobieler maken.

De daad bij het woord

Om onze samenwerking te vieren en jou direct te laten profiteren van de voordelen hebben wij een extra scherpe deal voor je opgesteld. Vier jij onze samenwerking straks in jouw eigen Fiat 500?

We gaan graag samen met jou de toekomst tegemoet!

Bekijk de deals

Fiat 500 private lease

Dé Fiat 500, sinds 1957 al een van de leukste, meest opvallende en unieke auto’s in het A-segment. Deze compacte stadsauto is er een die dankzij de frisse kleuren, chromen accenten en opvallende velgen opvalt in het dagelijks verkeer. Dankzij de Twinair Turbo motor van de Fiat 500 cruise je niet alleen soepel door de stad maar heb je ook nog eens voldoende vermogen voor al je dagelijkse ritten. De Fiat 500 is optioneel te verkrijgen met een panorama dak en een soepele automaat. Hierdoor geniet je van een extra comfortabele rijbeleving! Voeg hier  een vast maandelijks tarief inclusief afschrijving, all risk verzekering en onderhoud aan toe en je ervaart naast het comfort, complete ontzorging. Dát is Fiat 500 private lease bij Privatelease.com!

Kiezen voor een Fiat 500 occasion

Je kent het vast wel uit eigen ervaring of uit verhalen. Je komt een mooie auto tegen die exact voldoet aan jouw wensen en maakt een afspraak bij de aanbieder. Na wat verdere onderzoek en advies koop je de occasion. Jij helemaal blij, maar wat blijkt? Jouw nieuwe auto heeft toch wat verborgen mankementen. Een dure en vervelende grap waar je eigenlijk geen rekening mee had gehouden.

Geen probleem als je kiest voor occasion lease! Je rijdt in een complete, mooie auto voor een zeer aantrekkelijk tarief. De kosten voor onderhoud zijn voor ons waardoor jij geen risico loopt op onverwachte kosten. De zekerheid van private lease met het duurzame karakter van het optimaal inzetten van een occasion. Goed besluit!

Welke uitrusting heeft de Fiat 500?

Elke Fiat 500 is voorzien van opties die het rijden een stuk comfortabeler en leuker maken. Zo kun je genieten van airconditioning, elektrisch bedienbare ramen aan de voorzijde en een multifunctioneel stuurwiel. Dankzij de airbags zitten je vrienden en passagiers altijd veilig, wel zo fijn. Mocht er onverhoopt toch een ongeval gebeuren, kan je altijd terugvallen op de schadeverzekering inzittenden want jij kiest voor Fiat 500 private lease. Welke kleur je ook kiest, jij rijdt in een opvallende, comfortabele auto met 15” lichtmetalen velgen die zorgen voor een extra mooi geheel!

Fiat 500 Lounge

Wil je optimaal genieten van de Fiat 500? Kies dan voor de Lounge uitvoering en je komt niets meer tekort. Veel lichtinval en een heerlijk, ruimtelijk gevoel dankzij het grote glazen panoramadak. Luister naar je eigen muziek of de radio dankzij het multifunctionele touchscreen met bluetooth. Navigeren binnen of buiten de stad, het is allemaal geen probleem. Kies simpelweg voor een Fiat 500 Lounge met Park Distance Control of navigatiesysteem! Als kers op de taart is het ook mogelijk om te kiezen voor een automaat, waardoor je nóg comfortabeler en soepeler de weg op kan!


Fiat 500 private lease actie

Een Fiat 500 private lease rijd je nu al vanaf 198,- per maand! In dit tarief zitten alle kosten behalve brandstof inbegrepen. Je kan kiezen uit verschillende kilometerbundels en looptijden. Zo kun jij de keuze maken die perfect past bij jouw persoonlijke situatie. Welk model Fiat 500 je ook kiest om privé te leasen, je zit goed bij Privatelease.com.