Druk zijn we allemaal. Dus je bepaalt uiteraard graag zelf hoe je jouw dagen inregelt. En dan het liefst zo flexibel en zorgeloos mogelijk. Een nieuwe auto past in jouw schema, niet andersom. Mobiel zijn en blijven en het liefst zo voordelig mogelijk. Als private leasemaatschappij zorgen wij ervoor dat autorijden net zo flexibel wordt als jouw eigen leven. Zo mag je jouw gloednieuwe leaseauto ook verhuren en delen met familie, vrienden en zelfs de buurt!

Wij staan voor jou klaar. Private leasen via ons is simpel, zorgeloos, persoonlijk en bovenal voordelig. Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk en wij doen er alles aan om jou te ontzorgen. Geen omkijken naar jouw auto, alleen rijden en genieten van de voordelen!

“Wij geloven dat nieuwe manieren van leven en werken, vragen om nieuwe manieren van autorijden.”

Privatelease.com

Onze geschiedenis

In juli 2015 is Privatelease.com als onderdeel van Business Lease opgericht. Het anders doen dan anderen was vanaf het begin een belangrijke factor. De aandacht leggen op de persoonlijke situatie van een klant op een toegankelijke manier, in plaats van een pure focus op de auto stond vanaf het begin centraal. Na gestart te zijn met een team van twee personen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de top vijf spelers in Nederland!

“Succes vereist pure passie.”

AutoBinck Group

AutoBinck Group

Maar hoe hebben wij dit kunnen verwezenlijken als jonge, nieuwe partij? Als onderdeel van familiebedrijf AutoBinck Group die al meer dan een eeuw actief is in de auto-industrie, hebben wij de luxe van een sterk, stabiel en duurzaam moederbedrijf. Hierdoor kunnen wij onze focus volledig leggen op onze klanten en deze écht centraal stellen. Met 50 werkmaatschappijen verdeeld over vier divisies behoort AutoBinck Group tot de 20 grootste mobiliteitsgroepen in Europa. Al deze werkmaatschappijen kenmerken zich door de kenmerkende AutoBinck cultuur, waarin integriteit, professionaliteit en bovenal handelsgeest een voorname rol spelen.

Onze drive is sterk en dit laten we dan ook graag zien! Passie, dat is waar het om draait. Passie voor mensen, passie voor mobiliteit en passie voor innovatie. Gewoon bijzonder rijden!

Terberg Business Lease Group

Medio 2019 hebben we een volgende stap gemaakt. Deze stap is gezet in de vorm van een fusie tussen Business Lease en Terberg Leasing. Onze nieuwe moedermaatschappij heet Terberg Business Lease Group. Aangenaam om kennis te maken!

Door deze fusie ontstaat meer slagkracht en schaalvergroting. Daarmee kunnen we producten en diensten blijven ontwikkelen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften en altijd voor de allerbeste prijs. Comfortabel onderweg en nog steeds een blije portemonnee dus.

Gaan en staan waar je wilt met private lease

Het is altijd fijn om te weten waar je aan toe bent, op elk vlak. Dat snappen wij als geen ander. Daarom is private leasen via Privatelease.com altijd duidelijk en transparant. Je hoeft geen borg te betalen of een aanbetaling te doen. We laten ons niet leiden door de markt, maar geloven in onze eigen visie. Jou in staat stellen om te gaan en staan waar jij wilt.

Wij bieden nieuwe en zuinige auto’s aan. Bekijk onze private leasemodellen, doe een aanvraag of bekijk onze veelgestelde vragen. We zorgen er graag voor dat jij in een auto rijdt die past bij jouw persoonlijke situatie. Geen gedoe, gewoon lekker rijden in een private leaseauto van Privatelease.com!

Bekijk direct onze private leasemodellen