Wat zijn we trots! In 2016 mochten we het Keurmerk Private Lease in ontvangst nemen en in 2017 zijn we wederom geslaagd waardoor wij het keurmerk mogen behouden! Maar wat betekent zo een keurmerk nou voor jou?

Veilig, verantwoord en vertrouwd

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk aan leasemaatschappijen uit.

Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst, voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kun jij met een gerust hart kiezen voor een private leaseauto.

We beschermen de belangen van de consument in goed overleg met de leasemaatschappij.

Stichting Keurmerk Private Lease

 

De vijf zekerheden van Keurmerk Private Lease

 1. Eerlijke voorwaarden
  De algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
 2. Compleet product
  Het is duidelijk wat er in het leasebedrag zit inbegrepen. Jouw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting en meer.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met jou hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse kosten financieel kunt dragen.
 4. 14 dagen bedenktijd
  Je wilt een weloverwogen keuze maken voordat je gaat private leasen. Daarom heb je, op basis van het consumentenrecht, veertien dagen bedenktijd.
 5. Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

 

Waarom is er een keurmerk?

Het Keurmerk Private Lease is opgezet omdat steeds meer partijen private lease aanbieden. Private lease is populair: steeds meer particulieren leasen een auto. Dit past in de trend van bezit naar gebruik. De overheid en wij vinden het belangrijk dat consumenten eerlijk en goed geïnformeerd een keuze kunnen maken. Daarom is er een onafhankelijk keurmerk opgezet.

Het Keurmerk Private Lease is onderdeel van de Stichting Keurmerk Private Lease. Deze stichting wil de consument beschermen. Het bestuur bestaat uit verschillende partijen, zowel uit de autobranche als vanuit consumentenorganisaties. Dankzij het keurmerk weet jij bij welke partij je veilig en verantwoord kunt private leasen.

Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten