Privatelease.com

Meest gestelde vragen

Hoe dien ik een klacht in?

Bij Privatelease.com streven wij er naar dat jij meer dan tevreden klant bent en zorgeloos kan genieten van jouw private leaseauto. Dit kan niet zonder open te staan voor feedback, tips en verbeteringen. Heb je een klacht? Laat het ons weten, dan gaan we op zoek naar een oplossing.

Hoe dien je een klacht in?

Je kunt een klacht op de volgende manier aan ons doorgeven: stuur een e-mail naar sd@privatelease.com met als onderwerp: klacht. Vermeld duidelijk je contactgegevens (naam, telefoonnummer, kenteken en e-mailadres), zodat we je goed kunnen bereiken.

Wat doen we met je klacht?
Als je een klacht hebt ingediend, gaan we op zoek naar een goede oplossing. Soms kunnen we je klacht meteen oplossen. Lukt dat niet meteen, dan overleggen we intern met de betrokken afdelingen over een oplossing. Je krijgt binnen 14 werkdagen een inhoudelijke reactie op je klacht. Kunnen we je klacht niet oplossen? Dan leggen we uit waarom.

We registreren je klacht altijd, ook als de klacht telefonisch of per e-mail  is doorgegeven. Op die manier weten we wat er speelt bij onze klanten. Is je klacht ook een verbetervoorstel? Dan geven we dat intern door aan de juiste collega’s binnen Privatelease.com, zodat we onze producten en diensten kunnen verbeteren.

Niet tevreden met onze reactie

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je terecht bij de Geschillencommissie Private Lease om je klacht voor te leggen aan deze onafhankelijke commissie. Meer informatie over deze commissie vind je op de website van de Geschillencommissie Private Lease. Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.