Terug naar het overzicht

Hoeveel privacygevoelige informatie deel jij?

18 augustus 2017

Je hebt gezocht, vergeleken en uiteindelijk jouw droomauto gevonden! Je weet het nu echt zeker… jij gaat private leasen. We zijn natuurlijk erg blij dat jouw keuze op een privatelease.com-auto is gevallen!

Aanvraag

Nadat je jouw aanvraag hebt bevestigd, nemen wij binnen vijf dagen telefonisch contact met je op. We lopen dan het proces met je door. Zo krijg je onder andere te horen dat wij een kopie van de voor- en achterkant van jouw rijbewijs nodig hebben.

Een rijbewijs bevat privacygevoelige informatie. Misschien wil je wel dat wij niet alles op jouw rijbewijs kunnen zien. Dat hoeft namelijk ook niet! Voor ons is enkel belangrijk om te zien dat jij in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs. Daarom is het belangrijk dat jij jouw rijbewijs privacy proof maakt.

KopieID

De Rijksoverheid heeft de app KopieID ontwikkeld. Met deze app maak je eenvoudig een veilige kopie van jouw identiteitsbewijs, via jouw smartphone! Je kunt namelijk identiteitsgegevens doorstrepen die wij niet nodig hebben. Welke gegevens je door kunt strepen?

1. Burgerservicenummer (BSN)
2. Pasfoto

KopieID download je heel simpel via de App StoreGoogle Play of Windows Phone. Vul de naam in en nadat de app op jouw telefoon staat, kan je gelijk aan de slag! Via de video van de Rijksoverheid kan je zien hoe je gegevens doorstreept.

 

Delen via